Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на 145 -ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от hristiqn Покажи съобщение
    Ако си се спрял на 145 най-добре е да я вземеш с жтд мотора , ако държиш да е бензин гледай да е поне 1.8 . За т.с-ка трябва да знаеш ,че има мн . скъпа подръжка и голям разход . Ако мислиш да минаваш повечко километри дизелче с чип е най-добре , естествено след пълно сервизиране .
    съгласен съм с теб колега,мисля че това е доста добра оферта http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...866&f1=details
    Last edited by vanko; d.m.y г., 15:28.
    alfa romeo 145 1.6

Comment

Като видя калъвки по седалките и се обривам чак, но може и добра да е.
      Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от vanko Покажи съобщение
        съгласен съм с теб колега,мисля че това е доста добра оферта http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...866&f1=details
        Еми тази по снимките не изглежда толкова зле . Ако ти я даде под 2500 и не е в лошо състояние мотора не е никак лош избор има и оз
        BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

аз сум напулно съгласен че 1.6 е мн добро с леки промени

Колега, моля пиши на кирилица!
          tonov
          Last edited by zatopol; d.m.y г., 23:23.
          147 1.8 twin spark

Comment

Аз съм с 1.6 т.с. и мога да кажа че по добрия вариант е 1.9JTD особено ако колата се кара градско.... Кефя се на бензина ама вече изнемогвам със захранката ....

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
              Кефя се на бензина ама вече изнемогвам със захранката ....
              Колега вече няма голяма разлика между дизела и бензина само 3 стотинки, ама все пак JTD-то харчи по малко както и да го погледнеш. Има и нещо друго дали ще попаднеш на кола Мойта в момента е на около 210 000 километра нищо че на таблото показва 166 000 това го разбрах от лепенката на вратата която хората от автокъщата явно са пропуснали да махнат но двигателчето няма грешка
              Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105 k.c. '99

Comment

бива я на ваншен вид пробва ли я как е като ока4ване .проблемни места са ламдасонда,дибитомер,слабо ока4ване проблеми с бензинова помпа от време на време куца електрониката а 1.4 е мноо слаби4ка ,но решението си е тво е ако имаш излишни пари за подрашка поне на всеки 3 месеца взимаи я.Но ако е от 1.7 на горе вси4кото това се покрива от идеалното дарпане на моторите което е целта на алфистите и специфи4ния звук на моторите.

Колега,първо -Добре дошъл!
                Второ-Пиши на кирилица,а не на шльокавица!
                Има букви Ч,Ш Щ Ь и тн.
                Ако не ги намираш,пиши на лично и ще ти помогна!
                Мордохай!
                Last edited by mordohy; d.m.y г., 23:35.

Comment

Най-добре според мен е дизелчето, но ако държиш да е бензин наистина е най-добре да е поне 1.6!! А това че харчи чак толкова много бензина не е съвсем така....аз съм с 1.6 и градско при това в София си ми гори 9/100 със нормално каране - мисля че не е много! ОБАЧЕ колата си е купих от първия собственик в Италия, който е набор на баща ми и си беше на реални 125300км! Затова вече 5000км нищо не съм пипнал по нея освен един термостат за 60лв...и затова върви добре и харчи малко! Според мен преди всичко трябва да гледаш състоянието на колата, след това дали ти харесва! Аз когато си търсех кола Alfa Romeo ми беше последната мисъл...исках 318is но всички които гледах бяха в отчайващо състояние, затова се примирих с алфата въпреки че си мислех че върви слабо и харчи много - после се оказа точно обратното!
                  Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                  Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                  BMW 328i

Comment

....

Виж тази
                    http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=99&t=159556
                    BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

прекрасен екземпляр!
                      alfa romeo 145 1.6

Comment

Първоначално публикувано от vanko Покажи съобщение
                        прекрасен екземпляр!
                        наистина,много добре изглежда
                        а и може да се поговори по-обстойно с колега който я продава-ето
                        я обявата във форума : http://clubalfaromeo.com/forum/showt...391#post646391
                        146 Turbo

Comment

.

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...391#post646391
                          Колата е страшна !!!
                          BUSHON RACING SERVICE

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                            абе поне на снимките боята и изглежда малко плоска и има разни тунинг изпълнения по нея, докато тая която си е харесал колегата изглежда съвсем оригинална, даже и касетофона и е там. може пък да иска бензинова малолитражка.
                            колега като я гледаш, натискай да ти свалят цената и я закарай на сервиз и диагностика да я проверят. общо взето на Т.С.-ите дебитомера и вариатора дават проблеми. трябва хубаво масло да слагаш и да внимаваш с дупките че картера е ниско.
                            точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                              абе поне на снимките боята и изглежда малко плоска и има разни тунинг изпълнения по нея, докато тая която си е харесал колегата изглежда съвсем оригинална, даже и касетофона и е там. може пък да иска бензинова малолитражка.
                              колега като я гледаш, натискай да ти свалят цената и я закарай на сервиз и диагностика да я проверят. общо взето на Т.С.-ите дебитомера и вариатора дават проблеми. трябва хубаво масло да слагаш и да внимаваш с дупките че картера е ниско.
                              Колата си е оригинално куве , само са и сменени задните стопове. Естествено ,че ще има забележки ама как ги видя на тия снимки

Comment

Първоначално публикувано от hristiqn Покажи съобщение
                                Колата си е оригинално куве , само са и сменени задните стопове. Естествено ,че ще има забележки ама как ги видя на тия снимки

Абсолютно никакви забележки няма.
                                BUSHON RACING SERVICE

Comment

Working...
                                X